joi, august 6 www.impactinolt.ro

ALDE unii nu sunt vegetarieni…

”Am auzit și alte expresii de genul ‘câinele nu pleacă de la măcelărie’, eu vreau să îi anunț pe foarte mulți că colegii mei sunt vegetarieni”, declara luna trecută Călin Popescu Tăriceanu, președintele ALDE. Contrar convingerii exprimate public de Tăriceanu, în organizația de la Olt nu prea sunt semne că ar exista ”vegetarieni”.

Deputatul Mihai Niță, președintele ALDE Olt, și-a anunțat azi decizia de a părăsi grupul partidului din Camera Deputaților și de a forma un nou grup împreună cu alți colegi. Potrivit realitatea.net, Niță nu a exclus nici posibilitatea de a pleca la un alt partid. Cel mai probabil se va orienta într-un final spre PSD, aliatul de bază care îi ține oamenii în funcții deși oficial ALDE a ieșit de la guvernare, și cu care se poate colabora – poate și pentru că ‘dacă nu curge, pică’…

La scurt timp după ce conducerea ALDE a anunțat oficial ieșirea partidului de la guvernare, președintele ALDE Olt declara că ”o colaborare cu PSD trebuie să existe pe plan local”. Și există, nu doar în consiliile locale… Firma familiei deputatului Mihai Niță a primit recent un contract în valoare de peste 60.000 de euro de la Spitalul Județean de Urgență Slatina, instituție care se află în subordinea Consiliului Județean condus de Marius Oprescu, președintele executiv al PSD Olt.
SICAP: cumparare directa: [nr] – DA23713600
Data publicare: 23.08.2019 10:41
Data finalizare: 23.08.2019 10:42
Valoare cumparare directa: 293.201,42 ron (62.040,08 eur)
Ofertant: S.C. OLTMOTOR N 2006 SRL S.R.L.
Descriere: Reparatii curente Pavilion Infectioase constand in refacere acoperis – 253.698,94 lei fara TVA si reparatii interioare – 39.502,49 lei fara TVA.

Coincidență, ce să faci, dacă acum era nevoie de reparații…


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.