miercuri, aprilie 24 www.impactinolt.ro

Socrul lui Moţ, angajat la CAO

Compania de Apă Olt, societate la care acţionar majoritar este Consiliul Local Slatina, a devenit de-a lungul timpului unul dintre angajatorii de bază pe plan local. De bază pentru partid, indiferent care a fost la butoane… Politicieni „expiraţi”, neveste de directori, soţi de judecătoare, lipitori de afişe, rude şi amici au fost recompensaţi cu posturi călduţe în care timpul trece, leafa merge şi cu spor se joacă solitaire. Asta dacă nu se „rupe uşa” încă de la primele ore ale dimineţii…

Celor peste 500 de angajaţi ai operatorului de apă şi canal li s-a alăturat de luna trecută un nou coleg – Viorel Covaciu. Relativ recent pensionat, a primit o funcţie de şef serviciu la CAO. Ce-l recomandă pentru post? Nu vocea şi talentul, ca pe alţii, ci experienţa şi profesionalismul, normal. Faptul că este şi socrul primarului de Slatina, Emil Moţ, n-are nici o legătură, cum să aibă?! E doar o coincidenţă – la CAO era nevoie de un şef serviciu, iar socrul primarului era disponibil.

Post era şi la CSM şi finu’ Kety era liber, la Slatina a apărut şi DUS-ul, care s-a potrivit mănuşă pentru amicul Dumi… Acu’, după cârlani mai vin şi pensionari la rând, c-aşa e frumos. Păi dacă dom’preşedinte Stănescu şi-a angajat nevasta pensionară pe un post de consilier la Ministerul Educaţiei, o fi fost un semn pentru promovarea seniorilor din familie… Că mulţi din partid şi-au tocit tălpile în campanii şi acum plâng după un loc de muncă, asta e! Ghinion!

Continuăm să angajăm rudele şi amicii, sau cum era sloganul?


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.