luni, iunie 1 www.impactinolt.ro

Andra Bărbulescu, fina lui Darius Vâlcov, rămâne sub control judiciar

Andra Bărbulescu, cercetată pentru dare de mită, rămâne sub control judiciar, au decis azi magistrații Tribunalului Olt.

Solutia pe scurt: În baza art. 213 C.p.p., Respinge plângerea fomulată de petenta inculpată Bărbulescu Andra Loredana, împotriva ordonantei nr. 460/P/2017 din data de 02.09.2019 a Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt , ca neîntemeiată. In baza art. 275 alin. 2 C.p.p Obligă petenta inculpată la plata sumei de 100 de lei către stat cu titlul de cheltuieli judiciare.Definitivă. Pronuntată în camera de consiliu, azi 05 septembrie 2019 la Tribunalul Olt.

Andra Bărbulescu, fina lui Darius Vâlcov și unul dintre denunțătorii acestuia, a fost pusă sub control judiciar de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt într-un dosar în care este cercetată pentru dare de mită.
”La data de 02.09.2019, procurori ai secţiei de urmărire penală din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, desemnaţi să instrumenteze cauze având ca obiect infracţiuni de corupţie, au luat măsura controlului judiciar pe o durată de 60 de zile faţă de inculpata B.A.L., din mun. Slatina, jud. Olt, pentru săvârşirea infracţiunii de dare de mită, prev.de art.290 alin.1 C.p., rap.la art.6 din Legea 78/2000.
Pe timpul executării măsurii preventive, inculpatei i-au fost impuse mai multe obligaţii printre care şi acelea de a nu comunica cu martorii din respectiva cauză şi, respectiv, de a nu depăşi raza teritorială a României, decât cu încuviinţarea organelor judiciare, pe rolul cărora se află cauza.
Din probele administrate până în prezent rezultă existenţa unei activităţi infracţionale care se circumscrie tipicităţii elementelor constitutive ale infracţiunii de „dare de mită”, fapte prev. şi ped. de art.290 C. pen. rap. la art. 6 din Legea nr.78/2000, constând în aceea că, în calitate de administrator de fapt al SC BEST SALE SRL, la data de 11.10.2017, i-a remis numitei C.E. – consilier superior la A.J.F.P. Olt- Inspecţia Fiscală şi care era desemnată să desfăşoare procedura de inspecţie fiscală la sediul SC BEST SALE SRL Slatina, suma de 5.000 de lei, banii fiind puşi într-un plic, în geanta personală a funcţionarei, încât aceasta să nu ia în calcul şi să nu verifice toată evidenţa contabilă a societăţii şi pe cale de consecinţă să stabilească obligaţii fiscale, mult diminuate, în sarcina respectivei societăţi, conform indicaţiilor stabilite de către inculpată”, precizează un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.