luni, martie 30 www.impactinolt.ro

Andra Bărbulescu, fina lui Vâlcov, nu scapă de controlul judiciar

Andra Bărbulescu, fina lui Darius Vâlcov, nu a reușit nici la a doua încercare să scape de măsura controlului judiciar sub care a fost pusă de procurori în dosarul în care este cercetată pentru dare de mită. Tribunalul Olt i-a respins vineri plângerea, hotărârea fiind definitivă.

Solutia pe scurt: În baza art. 213 C.p.p., Respinge plângerea formulată de petenta inculpată Bărbulescu Andra Loredana, împotriva ordonanţei nr. 460/P/2017 din data de 28.10.2019 a Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, ca neîntemeiată. In baza art. 275 alin. 2 C.p.p Obligă petenta inculpată la plata sumei de 100 de lei către stat cu titlul de cheltuieli judiciare. (…)Definitivă. Pronunţată în camera de consiliu, azi 01 noiembrie 2019 la Tribunalul Olt.

Andra Bărbulescu a ajuns în postura de inculpată după ce a fost denunțată de o angajată de la Finanțe. Aceasta a sesizat organele de urmărire penală și a predat un plic ce conținea 50 de bancnote a câte 100 de lei, precizând că banii reprezentau mită dată de Andra Bărbulescu. În schimbul banilor, angajata de la Finanțe trebuia să nu ia în calcul şi să nu verifice toată evidenţa contabilă a unei societăți, aferentă perioadei 01.01.2011 – 30.06.2017 şi să nu verifice soldul casei care, la data de 30.06.2017, însuma peste 1.600.000 lei.
”Din probele administrate până în prezent rezultă existenţa unei activităţi infracţionale care se circumscrie tipicităţii elementelor constitutive ale infracţiunii de „dare de mită”, constând în aceea că, în calitate de administrator de fapt al SC BEST SALE SRL, la data de 11.10.2017, i-a remis numitei C.E. – consilier superior la A.J.F.P. Olt- Inspecţia Fiscală şi care era desemnată să desfăşoare procedura de inspecţie fiscală la sediul SC BEST SALE SRL Slatina, suma de 5.000 de lei, banii fiind puşi într-un plic, în geanta personală a funcţionarei, încât aceasta să nu ia în calcul şi să nu verifice toată evidenţa contabilă a societăţii şi pe cale de consecinţă să stabilească obligaţii fiscale, mult diminuate, în sarcina respectivei societăţi, conform indicaţiilor stabilite de către inculpată”, preciza un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.