sâmbătă, februarie 16 www.impactinolt.ro

Alegeri la ALDE Olt. Niță, singurul candidat la șefia organizației

ALDE Olt organizează la finalul acestei săptămâni conferința județeană pentru desemnarea echipei de conducere. Alegerile sunt unele fără emoții, pentru postul de președinte al organizației fiind depusă o singură candidatură – cea a deputatului Mihai Niță.

Conferința județeană de alegeri va avea loc sâmbătă, la Casa de Cultură a Tineretului din Slatina, alături de reprezentanții ALDE Olt fiind așteptați Călin Popescu Tăriceanu, președintele ALDE, Daniel Chițoiu, secretar general al partidului, europarlamentarul Norica Nicolai și deputați ai formațiunii politice.
”Deocamdată eu sunt singurul care mi-am depus candidatura pentru funcția de președinte, dar dacă mai dorește și altcineva să candideze poate depune până vineri seara. Pentru celelalte funcții – 9 vicepreședinți, 19 membri în birou și 9 supleanți, erau depuse ieri 35 de candidaturi. Ocupanții funcțiilor vor fi desemnați în ordinea numărului de voturi obținute, adică cei cu un număr mai mare de voturi vor fi vicepreședinți, apoi urmează membrii biroului și apoi supleanții. Secretarul general al organizației nu este ales prin vot, este numit de președinte; pentru acest post m-am gândit la domnul Ștefan Gherghina. Trezorierul este desemnat prin vot și cred că va fi tot doamna Ionița Gherghina, eu am fost foarte mulțumit de activitatea dumneaei, este un bun specialist în contabilitate”, a declarat Mihai Niță.

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.