joi, octombrie 22 www.impactinolt.ro

Dan Stana, director la CFR. Doar pe facebook

Traseismul politic aduce uneori avantaje doar pe termen scurt. Printre cei care au simțit-o pe propria piele se numără și fostul liberal Dan Stana, plecat din PNL la ALDE pentru o funcție de director la Regionala CFR Craiova. Director e și acum, dar doar pe facebook.

Sătul probabil de atâta opoziție, Dan Stana și-a schimbat traseul politic în septembrie anul trecut, când din postura de prim vicepreședinte al PNL Olt și președinte al PNL Piatra Olt a migrat spre ALDE. La pachet cu simpatia pentru un nou proiect politic a venit și avansarea în carieră – din șef serviciu, Stana a fost numit director interimar al Regionalei CFR Craiova – ”strict pe criterii de profesionalism”. Bucuria avansării a fost însă una de scurtă durată. După nici șase luni a pierdut fotoliul de director – varianta oficială ar fi o demisie din motive personale, cea neoficială e că nu ar fi demisionaR, ci demisionaT…

La ora actuală, Stana este în continuare angajat al CFR. Nu mai e șef serviciu, ca înainte, ci expert – mai exact, expert relații sociale II, potrivit celei mai recente declarații de avere postate pe site-ul companii.

 

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.