luni, mai 16 www.impactinolt.ro

Ce consilier cu „legături” la Olt și-a mai luat ministrul Agriculturii

Adrian Chesnoiu, ministrul Agriculturii cu care se mândrește ”Oltul Puternic”, și-a completat recent echipa de consilieri cu noi nume. Pe lângă o tânără din Corabia, necunoscută în partid dar promovată probabil pe „competențe și consultare cu organizația”, cum zice președintele PSD Olt, Marius Oprescu, că se fac toate numirile, la cabinetul ministrului Agriculturii a mai apărut un consilier cu legături la Olt. Legături nu la PSD Olt, ci la Caracal – bugetul Caracalului mai exact – unde Adrian Chesnoiu a fost pentru scurt timp administrator public și viceprimar.

Noul său consilier de la minister, Ștefan Eugen Prună, este pensionar MAI. Potrivit declarației de avere, acesta are o pensie anuală de aproape 120.000 lei, iar în ultimul an fiscal a mai încasat mici venituri din postura de cadru didactic asociat, de la Academia de Poliție și Universitatea Româno-Americană. Declarația sa de avere consemnează și dividende de aproape 67.000 lei, de la SC ESP Social Trend SRL.

Care e legătura cu Oltul, aflăm de pe portalul achizițiilor publice – de anul trecut, firma la care consilierul ministrului este acționar încasează lunar de la Primăria Caracal câte 10.142 lei.
Pe 20 mai 2021, Primăria Caracal a cumpărat „servicii de consultanță pentru creșterea vizibilității publice a beneficiarului” de la ESP Social Trend, în valoare de 70,994 lei fără TVA.

Detalii achiziție directă: „Consultanță promovare, creștere vizibilitate publică a activității beneficiarului – Promovare prin crearea de conținut text, grafic, video – comunicate și informări de presă, informări de interes public – stabilirea agendei conferințelor de presă și a întâlnirilor publice – crearea de conținut privind materiale de informare publică distribuite către publicul larg și mass media – diseminarea informațiilor de interes public prin intemediul căilor oficiale de comunicare ale beneficiarului: pagină web și FB” pentru o perioadă de 7 luni, câte 10.142 lei lunar.
În urmă cu nici o lună, Primăria Caracal a făcut o nouă achiziție directă de la aceeași societate – tot consultanță, tot 7 luni, același preț lunar.

Vizibilitate să fie, că probabil o fi fost și consultare cu partidul…


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.