sâmbătă, ianuarie 16 www.impactinolt.ro

Gabriela Firea rămâne deocamdată cu onoarea ”nereperată” în procesul cu Gigel Știrbu

Tribunalul București a pronunțat azi soluția în dosarul în care Gabriela Firea, primarul Capitalei, l-a acționat în instanță pe deputatul liberal Gigel Știrbu, căruia i-a cerut daune de 100.000 de euro pentru că i-ar fi prejudiciat imaginea prin prisma declarațiilor pe care acesta le-a făcut pe tema autobuzelor achiziționate în București.

Gabriela Firea rămâne deocamdată cu onoarea ”nereperată”, Tribunalul București luând decizia de a-i respinge cererea.
Soluția pe scurt: ” Admite excepţia lipsei calităţii procesuale active a reclamantului. Respinge cererea ca fiind introdusă de o persoană fără calitate procesuală activă. Respinge celelalte excepţii invocate ca rămase fără obiect. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare, apelul urmând a se depune la Tribunalul Bucureşti Secţia a IV-a civilă.” 

Firea l-a dat în judecată pe Știrbu în vara anului trecut.
”Doamna Firea m-a acționat în instanță deoarece consideră că i-am lezat onoarea, i-am întinat imaginea domniei sale, a instituţiei şi a familiei spunând că autobuzele pe care domnia sa, sau Primăria, în mandatul domniei sale, le-a cumpărat, nu sunt cele mai bune din punct de vedere tehnic pentru București, i-am întinat imaginea spunând că, în timpul mandatului domniei sale, cultura în București are de suferit, și ca atare domnia sa, pentru aceste lucruri, mi-a solicitat în instanță suma de 100.000 de euro”, afirma Gigel Știrbu într-un videoclip postat pe pagina sa de socializare.

Potrivit ziare.com, Gabriela Firea a deschis în ultimii ani un număr impresionant de procese în care cere daune morale de zeci de mii de euro unor rivali politici sau ziariști, nemultumită de afirmațiile publice făcute de aceștia sau de dezvăluirile jurnalistice care o vizau. Aceeași sursă menționează că unele cazuri sunt pe banii bucureștenilor, taxele de timbru fiind achitate de Primăria Capitalei.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.