vineri, mai 7 www.impactinolt.ro

Achiziții de bugetar. Ce proprietăți declară soacra primarului Slatinei

Fără venituri colosale, fără bani în cont dar cu un împrumut pe patru ani, socrii primarului Slatinei au reușit să-și sporească semnificativ proprietățile. Aproape 24 de hectare de teren agricol, un teren intravilan, un apartament și un imobil de peste 800 de metri pătrați sunt noutățile din cea mai recentă declarație de avere a soacrei primarului Slatinei.

În declarația de avere de anul trecut, Elena Covaciu – soacra primarului Slatinei, angajată a DGASPC Olt, consemna 2,2 hectare de teren arabil la Slătioara, o casă la Piatra Olt, un apartament în Slatina și o casă de vacanță la Horezu. La rubrica venituri își declara salariul anual de 31.666 lei de la DGASPC Olt, plus veniturile soțului pensionar și angajat la CAO- 35.000 de lei pensia anuală și 46.000 de lei salariul anual încasat ca șef serviciu la CAO; zero lei în conturi, zero datorii.

În declarația de avere de anul acesta apar modificări substanțiale. Celor 2,2 hectare de teren arabil li s-au alăturat alte aproape 24 de hectare, plus un teren intravilan de 2500 de metri pătrați. Casa de vacanță de la Horezu a dispărut de la rubrica de bunuri imobile – clădiri, dar nu este consemnată ca fiind vândută, deși declarațiile de avere au o rubrică în care trebuie trecute bunurile mobile, a căror valoare depășește 3000 de euro fiecare, și bunurile imobile înstrăinate în ultimele 12 luni. În locul ei au ”răsărit” în schimb alte două proprietăți – un apartament în București, cumpărat în 2019, și un imobil cu o suprafață de 830 de metri pătrați în Slatina, cumpărat anul acesta.

Declarația de avere de anul acesta consemnează un împrumut la bancă pe patru ani (2020 – 2024), de 100.000 în monedă neprecizată, și un descoperit de card – 12.000, cel mai probabil lei, contractat în 2018 dar omis în declarația din 2019. Veniturile anuale ale soacrei primarului au fost de 33.235 lei, iar cele ale soțului acesteia s-au ridicat la 44.400 lei -pensia anuală și 51.600 lei salariul anual de la CAO.

Îndrăznește să crezi, cum s-ar zice, dacă ești econom se poate…


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.