miercuri, septembrie 28 www.impactinolt.ro

Deputatul Mihai Niță a trecut la Pro România

Recent ”detronat” din funcția de președinte al ALDE Olt, deputatul Mihai Niță, care până mai ieri se declara un susținător al Guvernului PSD, i-a susținut pe foștii aliați până s-a răzgândit. N-a durat mult – de azi este membru Pro România.

Informația privind înscrierea acestuia în partidul condus de Victor Ponta a fost făcută publică de Daniel Constantin, prim-vicepreședintele Pro România, care a postat pe Facebook cererea de adeziune a lui Niță, însoțită de mesajul ”Deputatul Mihai Niță a decis azi să se alăture proiectului politic Pro România – mă bucur să îi urez Bun Venit unui vechi prieten și coleg!”.

Trecerea acestuia la Pro România nu pare să fie deloc întâmplătoare în condițiile în care șansele ca moțiunea de cenzură să treacă au crescut, iar despre Mihai Niță se zvonește că și-ar mai dori un mandat de parlamentar.

Noul membru al Pro România a schimbat până acum mai multe partide, migrând de la PNL la PDL, apoi la PC și ALDE după fuziunea PC cu PLR. La ora actuală se află la cel de-al treilea mandat de parlamentar. În perioada 2008 – 2012 a fost senator PDL; trecerea la PC l-a ajutat în 2012 să câștige încă un mandat de senator, iar în 2016, ca reprezentant ALDE, a obținut prin redistribuire un mandat de deputat.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.