sâmbătă, august 8 www.impactinolt.ro

”Latifundiarul” Drăghicescu se face bugetar

O fi bine să fii întreprinzător de succes, da’ fără o funcție plătită din bani publici parcă nu e complet CV-ul. Și pas cu pas, cum ar spune un clasic în viață, dar pe repede-înainte, se urcă treptele. Totul e să îndrăznești să crezi…

”Am ales PSD pentru că se gândește la mine și la milioanele de tineri care își doresc dar care nu au curajul să pornească la drum. Eu am îndrăznit să cred că se poate. Îndrăzniți să credeți și voi!” – așa grăia în campania de anul trecut, din postura de candidat fără șanse la Camera Deputaților, junele Dragoș Drăghicescu, fiul unui cunoscut afacerist din Șerbănești.

La pachet cu mesajul video postat pe pagina de facebook a PSD Olt, era și o scurtă descriere a candidatului: ”Dragoş Drăghicescu este unul dintre tinerii întreprinzători de succes din județul nostru, un tânăr care a demonstrat că se poate reuși dacă muncești pentru ceea ce îți dorești!”.

Întreprinzătorul de succes al PSD-ului pare să se fi săturat însă de acest statut și, dacă tot a îndrăznit să creadă, se face bugetar. Deocamdată pe un post mititel, la ”fabrica de funcționari publici” a Primăriei Slatina:

Informații privind selecția dosarelor la concursul din data de 12.12.2017 pentru ocuparea postului de inspector clasa I, nivel studii superioare, grad profesional asistent, Biroul Evidență Domeniu Public și Privat.
Numele și prenumele candidatului: Drăghicescu Dragoș Nicolae
Rezultatul selecției dosarelor: Admis”.

După concursul la care este unic candidat urmează, normal, detașarea, că statul are nevoie de experiența întreprinzătorilor. Că o fi în Agricultura domnului Daea, sau la Dezvoltarea domnului Stănescu, vedem pe parcurs.

 

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.