sâmbătă, februarie 16 www.impactinolt.ro

Rotea, la spital. Şi-o fi dat Vâlcov OK-ul?

Propulsat de-a lungul timpului de voce şi talent în diverse funcţii publice, junele Cătălin Rotea – fost penelist, actual pesedist – a bifat o nouă „reuşită” în CV. Una mai puţin impozantă, ce-i drept, că scaunul de secretar de stat nu se compară cu cel de director de spital judeţean, dar decât martor la căratul apei (că de-al şpăgii s-o fi lecuit), cu vise de mărire la sertar, e bine şi-aşa.

Pe principiul „partidul te-a pus, partidul te demite”, Elena Vişan şi-a scris până la urmă demisia din funcţia care începuse să-i placă, numirea s-a produs şi Rotea e noul manager al SJU Slatina. Dispoziţia a semnat-o Oprescu, susţinerea cică ar fi de la Stănescu. Cheia e oricum, la Vâlcov. Cui o fi dat dezlegare? Lui Oprescu, să-i semneze, lui Stănescu, să-l promoveze, sau lui Rotea însuşi – ca reparatie morală, că istorică rămâne la referendum – pentru palma pe care i-a dat-o cu mâna lui Dragnea, când l-a trimis de la Ministerul Dezvoltării pe banca de rezerve.
Vedem în viitorul apropiat, dacă Rotea mai evoluează la bară ca martor reaudiat în procesul în care evaluatorul Vâlcov e judecat pentru luare de mită.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.