sâmbătă, noiembrie 27 www.impactinolt.ro

PNL Slatina demarează o operaţiune de amploare: „Contactarea la uşa membrului”

Proaspăt ales preşedinte al PNL Slatina, Sorin Ţîrcomnicu a anunţat luni, într-o conferinţă de presă, nu doar că „noua echipă este alta”, dar şi prima acţiune de amploare pe care o va face organizaţia pe care o conduce – „contactarea la uşa membrului”.

În ciuda numeroaselor departamente cu denumiri pompoase conduse de vicepreşedinţi, PNL Slatina este o organizaţie redusă numeric. Nu are la ora actuală decât 200 – 250 de membri, dar nici această evaluare, care aparţine noului preşedinte, nu este una exactă dintr-un motiv foarte simplu: „foarte mulţi nu au răspuns la telefoane când au fost convocaţi”. Şi dacă speranţele de câştigare a unei viitoare bătălii electorale cu PSD Slatina sunt destul de reduse, pentru că ştie noul preşedinte că „PSD-ul e greu de bătut”, pentru PNL Slatina există cel puţin speranţele unei evaluări exacte a numărului de membri.
„O să demarăm în scurt timp, dacă nu vor răspunde în continuare la telefon, contactarea la uşa membrului. Să ne spună dacă mai fac parte din Partidul Naţional Liberal sau nu”, a spus Sorin Ţîrcomnicu.

Câţi liberali au fost în Slatina de au scăzut la 200 – 250? Nici asta nu se ştie prea bine, din cauză că „evidenţele au fost de nebăgat în seamă până la urmă, pentru că apăreau 2000 de membri. Vechile conduceri veneau şi spuneau am mai băgat 80 de noi membri. Noi vedeam hârtiile, niciodată oamenii. Aceşti oameni au existat ca hârtii, d-asta vă spun. Acuma vom face selecţia om cu om.”, a spus Ţîrcomnicu.

Şi cum „noua echipă este alta”, preşedintele PNL Slatina a lansat şi un mesaj „mobilizator” pentru eventualii simpatizanţi pe care i-ar bate gândul să se înscrie în partid. Ce doctrină, ce ideologie, ce vrăjeli de genul „implică-te să schimbăm lumea”… Direct şi mobilizator: „Uşile partidului sunt larg deschise, dar cine vine va pleca de la zero, asta ca să fie clar!”, a subliniat Ţîrcomnicu. Contactarea la uşa membrului poate n-o da rezultate, dar după aşa apel, să vezi năvală la uşa PNL-ului din Slatina…


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.