vineri, aprilie 19 www.impactinolt.ro

Președintele PNL Olt anunță prețul la gaze. O, ce veste minunată, păcat că nu-i adevărată

„Ordonanța pe energie recent adoptată de Guvern prevede schimbări majore pentru consumatorii casnici care dispun de centrale termice individuale. Spre deosebire de anul trecut în care a existat un plafon de consum de 1000/1200 mc de gaze naturale pentru care a fost stabilit un preț de 31 de bani/mc, în acest an Guvernul a eliminat prin ordonață acest plafon, păstrând în vigoare doar prețul. Astfel, consumatorii vor plăti la același preț ca iarna trecută, respectiv 31 de bani/mc, indiferent de consum”, a anunțat ieri senatorul Liviu Voiculescu, președintele PNL Olt, pe pagina sa de socializare, mesajul fiind însoțit și de o imagine cu sigla PNL, ca să înțeleagă tot românul cui datorează vestea bună – 31 bani/mc gaze, indiferent de consum.

Teoretic, ar trebui să ne bucurăm cu toții. Practic, n-avem motive, că prețul gazelor din factură nu are nici o treabă cu cel anunțat de senator.

Ordonanța pe energie recent adoptată de Guvern vorbește despre prețul pe kWh, nu pe metru cub, deci nu vă grăbiți să dați deja drumul la centrale pentru că tot peste 3 lei va fi metrul cub, nu 31 de bani.

Deci e de bine, dar nu prea…


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.