sâmbătă, noiembrie 28 www.impactinolt.ro

Adi Crețu, trimis în judecată în dosarul maidanezilor din Caracal

La mai bine de trei ani de la data la care l-au reținut pentru 24 de ore, procurorii din Caracal au reușit să finalizeze cercetările în dosarul maidanezilor și să-l trimită în judecată pe Șerban Laurențiu Adrian, cunoscut ca Adi Crețu. Dosarul în care acesta este acuzat de înșelăciune, fals în înscrisuri sub semnătură privată și uz de fals se află pe rolul Judecătoriei Caracal.

Adi Crețu a ajuns în boxa inculpaților în urma contractului încheiat de SC Iberia Velvet SRL, firma la care era administrator, cu Primăria Caracal.
„Inculpatul Şerban Laurenţiu Adrian, în perioada februarie – mai 2014 a indus în eroare Primăria municipiului Caracal prin falsificarea unor documente contabile cu privire la îndeplinirea obligaţiilor contractuale referitoare la castrarea, deparazitarea şi vaccinarea a 1013 câini, producând astfel un prejudiciu de 100.490 lei”, au precizat reprezentanții Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal.
La finalul lunii septembrie, Judecătoria Caracal a respins cererile și excepțiile invocate de inculpat și a dispus începerea judecății, încheierea judecătorului de cameră preliminară fiind însă contestată la Tribunalul Olt, unde următorul termen este 21 noiembrie.

În 2016, Adi Crețu a fost reținut pentru 24 de ore în urma unor percheziții efectuate la sediul firmei și la domiciliul său din Slatina.
„Din cercetări a reieșit că, la data de 20 februarie 2014, cel în cauză, în calitate de administrator al unei firme din municipiul Caracal, ar fi încheiat cu o instituţie publică un contract de prestări servicii veterinare și de deparazitare a câinilor. În urma verificărilor s-a stabilit că adăpostul pentru câini fără stăpân din Slatina, vizat în contractul în cauză, nu avea angajați, iar certificatul de funcționare sanitar-veterinară i-a fost retras în vederea anulării”, precizau anchetatorii.
.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.