joi, noiembrie 30 www.impactinolt.ro

Deputatul Dan Ciocan, dat afară de la conducerea PSD Caracal

Participant la ”puciul” de dinaintea moțiunii de cenzură prin care s-a încercat schimbarea lui Paul Stănescu din funcția de președinte al PSD Olt, deputatul Dan Ciocan și-a primit azi ”răsplata” – a fost înlăturat de la conducerea PSD Caracal.

Potrivit unui comunicat de presă al PSD Olt, președinte interimar al PSD Caracal a fost desemnat Marian Doldurea.
„Aceste decizii au fost adoptate întrucât, în cadrul organizației respective, a fost încălcat frecvent și grav orice principiu al dialogului, care ar fi trebuit să se desfășoare în interiorul partidului. Conducerea PSD Caracal, prin activitatea sa și comportamentul adoptat, a adus prejudicii de imagine partidului”, se precizează în comunicat.
Deputatul Dan Ciocan a fost unul dintre ”puciștii” care au încercat să-l înlăture pe Paul Stănescu din funcția de președinte al PSD Olt. Potrivit unor surse, acesta ar fi fost unul dintre principalii susținători ai înlocuirii lui Stănescu cu Mihai Fifor.

La câteva zile după întâlnirea de la București, în sediul CJ Olt, unde erau strânși mai mulți social democrați, a avut loc un imens scandal între Marius Oprescu, președintele executiv al PSD Olt, și Dan Ciocan, sosit neinvitat la întâlnire. Oprescu i-a reproșat acestuia participarea la ”puci” și l-a întrebat ce mai caută printre ei și cum a putut să-i facă una ca asta lui Paul Stănescu, însă Ciocan a negat senin totul. Acesta a însoțit alaiul de social democrați care se deplasa la Sărbătoarea Nucului de la Curtișoara, însă n-a fost băgat în seamă și a plecat după scurt timp.

Potrivit unor surse, fostul milițian ajuns deputat nu ar fi însă singurul parlamentar oltean care ar fi încercat să forțeze schimbarea conducerii PSD Olt, iar printre ”puciști” s-ar fi aflat, în umbră, și fratele lui Paul Stănescu, deputatul Alexandru Stănescu.
De altfel, la CEx-ul PSD Olt în care Stănescu a primit un vot de încredere pentru continuarea mandatului de președinte al organizației, în discursurile din debutul ședinței s-a vorbit depre doi parlamentari ”lipsiți de caracter și recunoștință”. Caracterizarea a fost făcută de Marius Oprescu, cei doi nominalizați fiind Dan Ciocan și Alexandru Stănescu, ambii absenți de la întrunire. Cum cel din urmă nu deține nici o funcție de conducere în PSD Olt, cel mai probabil ”răsplata” va veni la întocmirea listei pentru alegerile parlamentare…


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.