luni, septembrie 28 www.impactinolt.ro

Excluderi din PNL Olt

Patru primari, doi viceprimari și 7 consilieri locali, excluși din PNL pentru partizanat cu PSD sau neîndeplinirea targetului

Analiza rezultatelor obținute la alegerile europarlamentare s-a soldat cu propuneri de excludere în ședința de aseară a Biroului Permanent Județean al PNL Olt.
Pe listă se află primarul comunei Pleșoiu împreună cu viceprimarul și toți cei patru consilieri locali PNL, primarul comunei Vulpeni împreună cu viceprimarul și trei din cei patru consilieri locali, primarul comunei Izbiceni și primarul orașului Scornicești.
Potrivit președintelui PNL Olt, Liviu Voiculescu, propunerile privind excluderea celor menționați au fost aprobate cu unanimitate de voturi în ședința de aseară a BPJ, motivele imputate fiind neîndeplinirea targetului sau partizanat cu adversarii politici.

În cazul primarilor, trecuți de mult ”cu sufletul” la PSD (Pleșoiu, Vulpeni, Izbiceni) sau Pro România (Scornicești), excluderea nu are cine știe ce importanță, pentru că oricum își păstrează mandatele. Pentru viceprimari și consilieri locali însă, situația este diferită – pierderea calității de membru PNL, partid pe a cărui listă au fost aleși, echivalează cu încetarea mandatului și, implicit, pierderea indemnizațiilor.

Tot cu excluderi, dar nu din partid ci din BPJ, au fost sancționați doi dintre responsabilii de localități – Tomel Băețică (consilier județean) și Ungureanu Mariana (consilier local la Strejești).

În plus, în ședința de aseară s-a luat decizia dizolvării organizațiilor PNL din Optași Măgura, Tătulești și Vișina Nouă.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.