luni, iunie 1 www.impactinolt.ro

Șeful PNL Corabia, contract cu primăria condusă de PSD

Ales în vara anului trecut președinte al PNL Corabia, medicul veterinar Haralambie Marița se va ocupa de eutanasierea maidanezilor din localitate, în baza unui contract cu primăria condusă de social democratul Iulică Oane. Activ pe rețele de socializare, unde critică vehement PSD-ul, reprezentantul opoziției din Corabia face o distincție clară între calitatea sa de politician și cea de reprezentant al unei firme: ”Dr. Marița -medic veterinar, primește contractul și nu PNL ul.”

Pe 15 ianuarie, Primăria Corabia a achiziționat din SEAP servicii de asistență medicală în vederea prinderii și eutanasierii câinilor fără stăpân, valoarea achiziției directe de la societatea președintelui PNL Corabia fiind de 40.500 lei fără TVA. Tot în aceeași zi, de la aceeași societate s-au achiziționat și servicii de asistență sanitar-veterinară la adăpost, în valoare de 12.000 lei fără TVA.

După ce informația privind cele două achiziții directe a fost postată pe pagina de facebook a USR Corabia, șeful liberalilor din localitate a ținut să le dea o replică ”acidă” colegilor de opoziție, tot prin intermediul rețelei de socializare:

”Cum dracu sa spui prostia asta cât casa – președintele PNL Corabia primește prin atribuire directa un contract ecarisaj, eutanasiere câini comunitari. 1 ) Dr Marita-medic veterinar, primește contractul si NU PNL ul . Apropos primăria Corabia are contract cu firma mea din 2015 ,când eu nu făceam un pic de politica . 2 ). Societatea pe care o reprezint este cu plățile la zi si asta din 2001 . Nu ‘mi aduc aminte sa întârzii o zi cu plățile .desi statul asta ar merita neplata . 3 )Da ,sunt de acord sa ‘mi fac meseria in condițiile legi . 4 )Tarifele practicate de firma mea cred ca sunt cele mai mici din țară . 5 )dacă pe SEAP este atribuire directa înseamnă ca nu înțelegi nimic despre contracte”, scrie Haralambie Marița pe facebook.

Actualul președinte al liberalilor din Corabia a fost anunțat încă de vara trecută drept candidat al PNL la funcția de primar al localității. Acesta și-a încercat șansele și în 2012, când a candidat din postura de independent, dar nu a reușit să obțină decât câteva sute de voturi. Potrivit presei locale, sloganul său de atunci a fost „Eu am treabă la primărie”.


Un comentariu

  • Nostradamuica

    Putem face o prognoza politica pe acest articol ? Este foarte posibil ca in preajma alegerilor locale de anul viitor, cel putin acest veterinar, daca nu chiar toata organizatie locala (bine, nucleul coagulat in jurul veterinarului), o sa migreze la minunatul PSD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.