marți, septembrie 22 www.impactinolt.ro

Licitația pentru extinderea Big Brother în Slatina, anulată pentru abateri grave

Modernizarea și extinderea sistemului de supraveghere video în Slatina mai are de așteptat, licitația fiind anulată. Motivul – abateri grave de la prevederile legislative afectează procedura de atribuire sau este imposibilă încheierea contractului.

Anunțul privind modernizarea și extinderea sistemului de supraveghere video în Slatina a fost publicat pe SEAP în iulie 2017, și prevedea ”furnizarea camerelor de supraveghere video ce urmează să fie instalate în noul sistem; realizarea unei retele de cabluri din fibra optică prin realizarea unei infrastructuri de tronsoane de fibra optica „monomod”; instalarea de camere de supraveghere, de ultima generație cu facilități deosebite în achiziția de imagini prin utilizarea tehnologiilor Megapixel și HDTV; modernizarea dispeceratului central cu echipamente performante care îndeplinesc funcții evoluante de înregistrare și prelucrari de imagini”.

Cu o valoare estimată de peste 1,6 milioane lei, fără TVA, contractul a atras 8 ofertanți – AVITECH CO S.R.L (din Voluntari), Casido S.R.L (din Brăila), MIRA TELECOM S.A. (București), REGIA AUTONOMA RASIROM (București), VH ELECTRONIC S.R.L. (Craiova), HELINICK S.R.L., MICROCIP ELECTRONICS S.R.L. ( Câmpina) și STARC4SYS SRL (București).

În ciuda numărului mare de ofertanți, extinderea ”Big Brother” mai are de așteptat până la concretizare. Procedura de atribuire  a fost anulată prin decizie a Consiliului Național de Soluționare a Contestațiilor (CNSC), ca urmare a ”competenței” de care a dat dovadă Primăria Slatina, care a clarificat până a modificat complet documentația.

”Prin publicarea clarificarilor în SEAP la data de 19.09.2017 au fost aduse documentației modificari substanțiale, demers care de drept, prin forța dispozițiilor art.55 alin.(2) din HG nr.395/2016, conduce la măsura anulării procedurii de atribuire”, se precizează pe SEAP.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.