marți, septembrie 22 www.impactinolt.ro

Emil Marinescu îl înlocuiește pe Leonid Moisiu

Proaspătul pensionar Emil Marinescu, fost șef al Direcției Agricole Olt, va ocupa locul eliberat de Leonid Moisiu în Consiliul de Administrație al Loctrans. Indemnizația de la Loctrans va întregi veniturile pensionarului social democrat, care după plecarea din fruntea Direcției Agricole a fost cooptat în echipa de consilieri a ministrului Agriculturii.

Emil Marinescu a împlinit vârsta de pensionare la finalul lunii octombrie a anului trecut, iar din noiembrie și-a început serviciul la Ministerul Agriculturii.
”Sunt mândru că am fost ales să ocup această funcție. Mă simt onorat pentru încrederea acordată şi voi face tot ce îmi va sta în putință pentru dezvoltarea domeniului agricol din zona de sud-est a țării. Sunt sigur că lucrurile vor merge bine”, declara Marinescu presei locale.

Mândria o fi fost mare, dar postul din Ministerul Agriculturii nu s-ar fi ridicat la înălțimea așteptărilor, spun sursele noastre, fiind unul fără prea multe avantaje – mașină de serviciu ioc, remunerație cam la nivelul unui salariu minim pe economie.

Noroc cu partidul, care este în tot și în toate… Pe principiul ”cere și dacă ai susținere ți se va da”, pensionarul și consilierul Emil Marinescu primește o nouă titulatură – membru în CA al Loctrans, postură din care își va completa veniturile cu o indemnizație netă de 1.500 de lei. Postul a devenit vacant după ce Leonid Moisiu a fost numit, în vara anului trecut, președinte al Agenției Naționale a Funcționarilor Publici.

Nina Neacșu

 

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.