sâmbătă, august 8 www.impactinolt.ro

Liviu Voiculescu, președintele PNL Olt, achitat de Tribunalul Dolj

Liviu Voiculescu, președintele interimar al PNL Olt, a fost achitat de Tribunalul Dolj în dosarul în care a fost trimis în judecată alături de alte 20 de persoane – poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor al IPJ Olt, angajaţi ai fostei Direcţii a Finanţelor Publice Olt şi oameni de afaceri.

Sentința a fost pronunțată miercuri seara. Instanța a decis că Liviu Voiculescu nu este vinovat de nici una din cele trei infracțiuni pentru care a fost trimis în judecată, respectiv constituire sau aderare la un grup infracțional organizat, conflict de interese și desfășurarea de activități ilicite în domeniul jocurilor de noroc.

”Întotdeauna m-am considerat nevinovat și mă bucur că justiția, in care am crezut de la bun început, a făcut dreptate”, a declarat Liviu Voiculescu.

”Achită pe inculpatul Voiculescu Liviu Dumitru sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de: -constituire sau aderare la un grup infracţional organizat prev. de art. 7 alin. 1 din Legea 39/2003 ( art. 367 cod penal actual); – organizarea şi desfăşurarea de activităţi ilicite în domeniul jocurilor de noroc prev. de art. 23 din OUG 77/2009; – conflict de interese prev. de art. 2531 alin. 1 cod penal de la 1969 ( actual art. 301 cod penal)”, se precizează în decizia instanței.

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.