sâmbătă, noiembrie 28 www.impactinolt.ro

Beizadeaua procurorului Noajă a comis-o din nou

Cu două condamnări definitive la activ, una pentru trafic de droguri şi cealaltă pentru conducerea unui autovehicul fără permis şi sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, Bogdan Noajă, fiul procurorului Ştefan Noajă, a comis-o din nou.

Joi dimineaţă, Noajă junior a făcut un accident pe raza oraşului Scorniceşti, soldat din fericire fără victime. Tânărul părea sub influenţa drogurilor, motiv pentru care a fost condus de poliţişti la spital pentru recoltarea de probe biologice, în maşina acestuia fiind găsite substanţe vegetale care au fost trimise la analize. Deocamdată, în cauză se fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă.

Fiul de procuror are, la cei 21 de ani ai săi, un trecut destul de „zbuciumat”.
În 2015 a fost prins în flagrant în timp ce ridica împreună cu un prieten două colete cu droguri de la un oficiu poştal din Piatra Olt. Reţinut şi arestat preventiv, Bogdan Noajă a fost plasat apoi în arest la domiciliu, măsură pe care a  încălcat-o. În august 2016, la Tribunalul Olt a existat o solicitare din partea DIICOT de înlocuire a arestului la domiciliu cu arestul preventiv, câteva luni mai târziu, mai exact în decembrie, o cerere similară venind şi din partea IPJ Olt. Ambele solicitări au fost respinse de instanţă, ca nefondate, deşi în perioada în care Noajă junior se afla în arest la domiciliu a fost prins fără permis şi sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe la volan, infracţiuni pentru care în septembrie 2016 a şi fost trimis în judecată. În martie 2017 Judecătoria Slatina i-a stabilit o pedeapsă de 1 an şi 2 luni cu amânare, sentinţă care a rămas definitivă în iunie, după ce Curtea de Apel Craiova a respins apelul inculpatului.

În dosarul de trafic de droguri, în care a fost condamnat în primă instanţă de Tribunalul Olt la 3 ani cu executare, fiul de procuror nu a executat până la urmă nici o zi de puşcărie. În iunie anul acesta, Curtea de Apel Craiova l-a condamnat la 1 an şi 8 luni de închisoare, pedeapsă care a fost considerată executată în întregime după deducerea perioadei în care s-a aflat în arest la domiciliu.

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.