marți, aprilie 7 www.impactinolt.ro

Îndrăzneşte să crezi! Ministerul Dezvoltării cere situaţii cu apartenenţa politică a primarilor

Ministerul Dezvoltării Regionale condus de pesedista Sevil Shhaideh, cunoscută drept mâna dreaptă a lui Liviu Dragnea, vrea să afle ce culoare politică au primarii. Şi o face oficial, prin intermediul prefecturilor.

Zilele trecute, la primăriile din judeţ au ajuns adrese de la Prefectură cu următoarea solicitare:
„Urmare adresei Ministerului Deztvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europenenr. 11799DPFBL – 20284/14.02.2017, vă solicităm să ne comunicaţi, cu maximă celeritate (până luni, 20 februarie 2017, informaţiile din macheta anexată (numai pentru primari şi viceprimari). Macheta va fi completată în format Excel şi va fi înaintată Instituţiei Prefectului – Judeţul Olt în format editabil (fără scanare) pe adresa de e-mail prefectura@prefecturaolt.ro”.
În macheta anexată, pe lângă informaţii privind funcţia, numele, numărul de mandate, studii sau profesia de bază, se cere şi apartenenţa politică.

 

 

Ce treabă are ministerul de unde vin fondurile pentru investiţii cu apartenenţa politică a primarilor?

Pe 8 februarie, Ministerul Dezvoltării a anunţat că în maxim 30 de zile de la publicarea legii bugetului de stat în Monitorul Oficial, se depun la minister solicitări de finanţare pentru Programul Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL), pentru obiectivele de investiţii noi şi în continuare.
„Vă precizăm că documentaţiile tehnico-economice vor fi transmise doar după aprobarea, prin ordin de ministru, a listelor cuprinzând obiectivele de investiţii finanţate prin PNDL. Toate solicitările care au fost depuse anterior acestui termen nu vor fi luate în considerare şi nu vor fi supuse analizei în vederea introducerii la finanţare pentru perioada 2017 – 2020. Dacă există astfel de cazuri, solicitările de finanţare trebuie redepuse în termenul legal”, se precizează pe site-ul ministerului.

Îndrăzneşte să crezi! E pe faţă şi fără nici un pic de jenă, pe principiul să ştim exact cine trebuie să primească bani de investiţii şi cine nu…


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.