luni, ianuarie 24 www.impactinolt.ro

„Rangă” la volan. Primarul comunei Perieţi, trimis în judecată

Galeria primarilor cu probleme penale s-a „îmbogăţit” cu o nouă figură – Costin Robert Vîlceleanu, primarul comunei Perieţi.

Spre deosebire de ceilalţi „colegi de suferinţă”, trimişi în judecată pentru abuz în serviciu sau conflict de interese, în sarcina întâiului gospodar al comunei Perieţi s-a reţinut săvârşirea unei infracţiuni care nu are legătură cu banul public, ci mai degrabă cu noţiunea de pericol public. Mai exact, Costin Vâlceleanu a fost prins de poliţişti „rangă” la volan pe străzile Slatinei, cu o alcoolemie de 1,15 mg/l. Fapta s-a petrecut în campania electorală de la locale, Vîlceleanu sărbătorindu-şi probabil în avans victoria.
„La data de 14.05.2016, în jurul orelor 04:40, inculpatul Vâlceleanu Costin Robert a condus pe drumurile publice din municipiul Slatina autovehiculul marca Suzuki Vitara, cu numărul de înmatriculare OT 04 UIW, având o îmbibaţie alcoolică în sânge de 1.15 g/l”, se precizează în rechizitoriul procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Slatina.
La finalul anului trecut, Costin Vîlceleanu a fost trimis în judecată. Pe 12 decembrie magistraţii au constatat legalitatea sesizării instanţei, iar la termenul din 13 februarie completul a rămas în pronunţare.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.