miercuri, aprilie 24 www.impactinolt.ro

LU’ DOAMNA MAN, ŞEFA DE LA INSPECTORATUL ŞCOLAR, ÎI PLAC PIŢIPOANCELE ÎN FUNDUL GOL

Ditai şefa Inspectoratului Şcolar, pesedista Felicia Man, are preferinţe cam ciudăţele. Intelectuala îşi relaxează neuronii obosiţi de atâta muncă şi politică în folosul poporului urmărind pagina filmetraduse.net, plină de piţipoance în fundul gol.


Pagina de facebook a Feliciei Man, şefa IŞJ Olt şi preşedintele Organizaţiei de Femei a PSD Olt, este plină de informaţii. Zice domnu’ Dragnea ceva? Pac, doamna Man îl distribuie. Vine vreo noutate de la ministerul pesedist? Pac, repede un share, să afle lumea. Apare doamna Man prin presă şi e de bine? Repede cu share-ul, să vadă şi cine nu citeşte ziarele. E vreo sărbătoare? Hop şi doamna Man cu poza cu sfântul şi urări.

La un aşa profil creat cu trudă, de intelectual şi politician ca lumea, apare şi o surpriză. Ce mai apreciază doamna Man, pe lângă PSD şi diverşi parlamentari PSD, Antena 3, Sorin Grindeanu şi „La Măruţă”? Aflăm tot de pe pagina sa oficială de şefă la Inspectoratul Şcolar.

 

Lu’ doamna Man îi plac piţipoancele în fundul gol şi ştirile despre piţipoancele în fundul gol. Ce site-uri de specialitate, ce pagini de învăţământ… Doamna Man apreciază filmetraduse.net, o pagină plină de articole pe care o intelectuală cum se descrie dânsa nu le poate rata:
Doamne, cum e gospodina asta! Ai pune-o in fiecare zi sa iti prepare cafeaua! E sexy rau!”
Asta chiar le întrece pe toate! Poza postată DIN GREŞEALĂ de Loredana Chivu!”
Asa ceva nu ai vazut in viata ta! Show EROTIC intr-un mall din Romania
Uite ce a putut sa faca domnisoara asta in vazul tuturor. Nu e singura….
Ultima moda in randul pitipoancelor! Uite ce si-a facut tipa asta la blugi.
Daca iese asa in club, toti barbatii o sa sara pe ea!”
Femeia cu cei mai frumosi sîni naturali din lume, moment uluitor!
Şi-a ridicat rochia şi S-A VĂZUT TOT!”


Cruduța și-a făcut piercing într-o zonă… super SENSIBILĂ! Imagini FĂRĂ perdea!”
Are doar 81 de centimetri, dar se lauda ca e un adevarat armasar in pat! Multi cred ca minte, dar cand ii vad nevasta, raman cu gura cascata! E incredibil cum arata femeia!”

Ce-i drept, printre atâtea “mondenităţi” apar şi ştiri din sfera de interes a şefei IŞJ Olt, ca de exemplu:
S-a suit pe banca si s-a dezbracat! Colegii ei s-au inchinat cand au vazut asta! Ea e cea mai perversa eleva din Giurgiu!”

Deşi modalităţile de relaxare ale şefei IŞJ Olt pot părea ciudate, există probabil şi o explicaţie, că doar doamna Man nu e vreo tăntică plictisită care se uită la telenovele şi la ce mai face Cruduţa. E posibil ca zvonurile să fie adevărate şi distinsa doamnă să se pregătească pentru o mutare a serviciului la Bucureşti, caz în care “documentarea” se explică – trebuie să existe diverse subiecte de discuţie cu potenţialii viitori colegi, să nu pară ruptă de realitate sau de la ţară…
Bine pregătită este, documentată pe diverse teme este, pe habarniştii care n-au fost în stare să ia concursul de directori de şcoli a găsit modalitatea să-i repună în funcţii, deci… îndrăzneşte să crezi că vine avansarea!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.